Brugte maskiner og ligende til biavl

Velkommen til Brugtbørsen

Vi kan desværre ikke love, at udvalgte produkter er allerede udsolgte. Men ring til os og vi kan sammen finde det redskab, du mangler i din biavl

Priserne er ikke angivet, da de er til forhandling. Kontakt os på telefonen 29 80 69 27 for at få en god pris

Produkt i Brugtbørsen

Brugt Honningsump

Honning sump af rustfri stål til 250 kg honning med udløb for pumpetilslutning. Honningsumpen består af et dobbelt-vægget bund med termostatstyret elektrisk opvarmning. (3 kW). Sumpen er bygget på en sådan måde, at al honning bliver opvarmet jævnt og skånsomt. Sumpen leveres incl. 2″ kuglehane og slangetilslutning

Produkt i Brugtbørsen

Brugt Honningpumpe

Arbejder efter det kendte impeller princip. Pumpen er selvvansugende, men det er vigtigt, at den ikke løber tør. Pumpen kører med lave omdrejninger, så den seje honning ikke bliver pisket. Impelleren er fremstillet af levnedsmiddel godkendt latexgummi. Honningpumpe Major har et større pumpehoved og større pumpekapacitet.

Produkt i Brugtbørsen

Brugt Rugemaskine

Rugemaskinen er opbygget af 40 mm højisolerende polyrethanplader. Den gode isolering sørger samtidig for: Et lavt strømforbrug. En elektronisk temperaturregulator giver en konstant temperatur. Den nøjagtige temperatur bliver løbende vist på et digitalt display.

Produkt i Brugtbørsen

Næsten ny Stadeflytter

Disse maskiner er brugte og i en pæn stand uden fejl og mangler. Kontakt os omkring prisen. Vi har også brugte rammer lige nu (norske mål med hjørne klodser – de er meget fine).

Skovs Biavl

Skovs Biavl er en virksomhed med alt til og fra biavlens verden.

Vi tilbyder

  • Brugte maskiner til biavl
  • Flere typer af honning
  • Salg af bidronninger

Kontakt os

Skovs Biavl 
Tlf: 29806927
skovsbiavl@skovsbiavl.dk

Besøg os her

Skovsbiavl
Lindevej 26
5474 Veflinge